Terugbetalingen

Retourneren
Is het product toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Het kan weleens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling wil retourneren. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via annavelaofficial@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het artikel dient vooraf bij de klantenservice van Anna Vela retour gemeld te worden per e-mail. De (kopie) factuur dient meegestuurd te worden met het pakket.

Retourzending zijn voor de kosten en risico van de koper. Dit houdt in dat Anna Vela niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Uitsluiting herroepingsrecht
De volgende producten kan je ons helaas niet meer retour sturen:

  • Alle Anna Vela Thee. Smaken verschillen we willen jouw ontwerp dan ook niet aan iemand anders verkopen;
  • producten die hygiënisch van aard zijn. Zoals oorbellen
  • alle gepersonaliseerde artikelen. Er is natuurlijk maar één met precies dezelfde gegevens zoals jij.