Verzending en Retouren

Verzending en retour

Voorwaarden
Wij proberen al onze bestellingen zo spoedig mogelijk na aankoop te verzenden. Als een product op voorraad is wordt deze vaak dezelfde of de volgende dag nog verzonden. Omdat al onze producten handgemaakt zijn kan het soms zijn dat een artikel nog niet, niet meer of niet in jouw gewenste variant leverbaar is. We doen in die situatie ons uiterste best om het product na de bestelling dan ook zo gauw mogelijk te maken en te versturen. Houd hierbij rekening met de bij het product aangegeven levertijd.

Vanaf €40 gratis verzending binnen Nederland. We verzenden niet buiten Nederland.

Verzending

Brievenbuspakket
Een groot aantal van onze producten past in een brievenbuspakket. Dit is de meest praktische manier om een pakket te ontvangen, omdat je hiervoor niet thuis hoeft te blijven. Bij een brievenbuspakket is er voor ons als verzender echter beperkte tracering beschikbaar, waardoor in het sporadische geval van een vermist pakket we niet altijd kunnen achterhalen waar het pakket zich bevindt. Als je kiest voor de optie verzending via brievenbuspakket a €5,95 ga je akkoord met deze voorwaarden en is dit geheel op eigen risico.

Een pakket dat in een brievenbus past kan ook als pakketzending verzonden worden, waardoor er een uitgebreidere track & trace beschikbaar is. Selecteer dan ‘versturen als pakket’ a €7,95 bij het afrekenen.

Pakketzending
Als je kiest voor de optie pakketpost wordt het pakket verzonden via PostNL en gaat deze mee met de pakketpost. Hiervoor moet je als ontvanger thuis zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Zodra je bestelling is voltooid en onderweg is ontvang je een automatisch gegeneerde verzendbevestiging van ons met een Track & Trace code om je pakket te volgen.

Verzending in een envelop met digitale postzegel
Sommige van onze producten passen eenvoudig in een (bubbeltjes)envelop die door de brievenbus past. Om verzendkosten bij de klant te besparen gebruiken we hiervoor digitale postzegels. Afhankelijk van het gewicht van het product betaal je hiervoor €1,95 Als je voor deze verzendmethode kiest doen wij de bestelling ouderwets op de post en ontvang je geen Track & Trace code. Meestal heb je deze bestelling nadat wij ‘m hebben afgerond hebben binnen 2 tot 4 dagen in huis. Je ontvangt na de bevestiging van je bestelling geen verdere voortgangsupdate van je bestelling.

Retourneren

Wij hanteren de wettelijke bedenktijd van 14 dagen voor het retourneren van een artikel. Mocht je niet tevreden zijn met (een deel van) je bestelling, dan kun je je product(en) binnen 14 dagen retourneren met een door jou gekozen verzendservice. We accepteren alleen retourzendingen in originele staat, zodat we dit product weer opnieuw verpakt in onze webshop kunnen zetten. Het totaalbedrag van de geretourneerde items zullen we terugstorten op de rekening waarmee je betaald hebt.

Het retouradres voor je bestelling is:

Anna Vela
E-mail: annavelaofficial@gmail.com
Tel. 0624403112

Op dit moment kunnen wij helaas geen verzendkosten vergoeden bij het retourneren van één of meerdere artikelen. Als je ontevreden bent over je aankoop gaan wij op zoek naar een passende oplossing en doen wij er alles aan om van jou alsnog een tevreden klant te maken. Mocht je je bestelling retourneren zijn de verzendkosten voor eigen rekening:

Kosteloos retourneren door middel van een bestelling fysiek terug te brengen kan in overleg en op afspraak.